Siemens Garden of Gaggenau

Showroomkeuken: deze hoogwaardige Greeploze Siemens eiland keuken is voorzien van inbouwapparatuur van het topmerk Gaggenau en Studioline. De Siemens Garden of Gaggenau is van dusdanige kwaliteit dat het in Nederland met 5 jaar garantie kan worden geleverd. Het werkblad is van 6 cm opgedikt White Stone ®, onderhoudsvrij en vlekvrij! Voor deze prijs is de Siemens Garden of Gaggenau te leveren en zelfs te monteren in geheel Nederland en tegen meerprijs zelfs in Vlaanderen.

Foto's in de toonkamer

Highlights

 • De deuren zijn greeploos afgewerkt met een hoogglans laklaag
 • Scharnieren en laden uitgevoerd met softclosing
 • Zeven hoge laden en 4 lage laden
 • Brede lade met eikenhouten bestekindeling
 • Zeven hoge laden met stalen verhoogde zijden
 • Aanrechtblad 6 cm dik
 • Aanrechtblad van vlekvrij White Stone
 • 1,5 RVS spoelbak strak vormgegeven
 • Gelakte greeplijsten
 • Vier persoons zitgedeelte

Inbouw apparatuur

Klik op de + voor het openen van de informatie over de inbouwapparatuur

combiZone

Extra flexibiliteit voor grote pannen.

Feature Icon

Met combiZone combineert u eenvoudig twee ronde inductiezones voor één groot egaal verwarmd kookoppervlak: ideaal voor grote pannen.

Eenvoudige bediening met de touchSlider.

Feature Icon

Met onze innovatietouchSlider-technologie kunt u de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met uw vinger er naartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensoren en gaat in stappen van 0,5 tot het maximum van 9.

 

fryingSensor

Aanbraden, niet aanbranden.

Feature Icon

Beter bakken en braden? De braadsensor geeft een seintje zodra de pan de gewenste temperatuur heeft bereikt. De temperatuur wordt constant gehouden op één van de vier nauwkeurige niveaus, zodat iedere hap even perfect gebakken is. De gecontroleerde hitte behoudt vitaminen en voedingsstoffen optimaal en beschermt de kwetsbare beschermlaag van uw pannen.

 
 

powerBoost

Meer vermogen wanneer u het nodig heeft.

Met de powerBoost-functie verhoogt u het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaart u tot 35% aan wachttijd, en kunt u sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.

 

powerMove

Eenvoudig koken door vooraf ingestelde temperatuurzones.

Feature Icon

De powerMove Plus-functie verdeelt de combiflexZones in drie temperatuurzones: de voorzijde voor koken of braden, het midden voor garen en achterin voor het warmhouden van het gerecht. Zo houdt u een deel van het gerecht makkelijk warm terwijl u de rest klaarmaakt. De individuele zones worden geactiveerd zodra u de pan erop zet.

 
 
 

Timer met uitschakelfunctie.

Kookwekker met uitschakelfunctie.

De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.

 
 

Display met energieverbruik

Nog energiezuiniger koken dankzij het energieverbruik op het display.

Inductie

Snel, veilig, energiezuinig en gemakkelijk schoon te maken.

Feature Icon

Direct warm én direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct naar de pannen en hun inhoud gevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. Uw voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gem

varioSpeed Plus

Snel en slim vaatwassen.

Feature Icon

Was en droog uw vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kunt u altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is. En het mooiste moet nog komen: u kunt varioSpeed Plus eenvoudig activeren en bedienen via de Home Connect app op uw smartphone of tablet. Slimmer kan bijna niet!


 
 

Gemakkelijk inruimen van veel vaat:

rackMatic.

Feature Icon

Met rackMatic wordt inruimen en uitruimen nog makkelijker. De korf heeft bovenaan namelijk speciale hendels die u in kunt drukken om de bovenkorf te verstellen. Stel zelf gemakkelijk een van de drie standen in en u heeft al snel ruimte voor grote pannen of schalen. Ideaal voor elke vaat.

 
 

infoLight

Weet wat de status is door een subtiele lichtindicatie op de vloer.

Feature Icon

infoLight projecteert een blauw licht op de keukenvloer wanneer het gekozen programma loopt. Zo weet u in één oogopslag of u het programma heeft gestart, de vaatwasser nog bezig is of dat de vaat schoon is en kan worden uitgeruimd.

 

Home Connect

Bespaar tijd en moeite met onze handige app.

Het leven wordt er niet rustiger op. Uw Siemens vaatwasser met Home Connect is daarom ontwikkeld met uw drukke agenda in het achterhoofd. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* kunt u uw slimme vaatwasser probleemloos aansturen via de Home Connect-app of uw slimme speaker. Verkort bijvoorbeeld het programma, of activeer de stilfunctie met één druk op de knop. De app kan zelfs uw vaatwasblokjes voor u bijbestellen. Zo maken we het leven graag wat makkelijker voor u. *Beschikbaarheid afhankelijk van locatie.

hyperFresh plus

Hou groente en fruit tot 2x langer vers: hyperFresh plus

Feature Icon

Met een schuifregelaar past u makkelijk de vochtheid in de hyperFresh plus-lade aan. Zo zorgt u voor de ideale vochtigheid en gaan smaak, vitamines en voedingsstoffen niet verloren.

 

Ledverlichting

Vind meteen waar u naar zoekt.

Feature Icon

De ingebouwde ledverlichting zorgt ervoor dat de hele inhoud van de koelkast goed belicht wordt, zodat u precies ziet wat waar ligt. Omdat de verlichting aan de voorzijde is geplaatst, heeft u ook in een volle koelkast altijd goed licht. En dat is nog niet alles: de ledverlichting is ook nog eens duurzaam én energiezuinig.


 

Altijd goed gesloten:

de softClose deursluiting.

Feature Icon

De koelkast of vriezer blijft te vaak open staan. Gelukkig is dat verleden tijd met de softClose deursluiting. Een deursluiter is toegevoegd aan alle platte scharnieren. Dat betekent dat zelfs volle deuren makkelijk en goed sluiten.

bottleRack

Het ideale bewaarsysteem voor flessen.

Feature Icon

Een slim bewaarsysteem voor flessen: dat is precies wat ons bottleRack biedt. Berg grote én kleine flessen of blikken efficiënt op in uw koelkast, zodat ze niet kunnen gaan rollen of omvallen. Dankzij de handige individuele flessenhouders houdt u al uw flessen veilig en compact binnen handbereik.

Alles binnen handbereik

Glazen easyAccess-plateaus

Feature Icon

Voor meer gemak bij het aanvullen van etenswaar in uw koelkast, kunt u de glazen plateaus er nu tot het midden uithalen op profielrails. Zo blijft niets uit het zicht. Uiteraard glijden ze gemakkelijk en kantelen ze niet. U kunt het plateau er helemaal uithalen zelfs wanneer deze vol met producten staat. De frameless plateaus zijn gemaakt van hoge kwaliteit, robuust glas.


 

Stabiele temperatuur:

superCooling voor het snel afkoelen van producten.

Feature Icon

De superCooling-knop gebruikt u om de temperatuur in uw koelkast snel naar +2 °C te verlagen. Dit voorkomt een ongewenste temperatuurstijging van al afgekoelde etenswaren wanneer u hier nog niet gekoeld eten aan toevoegt.


 

Flexibel gepositioneerd voor iedere opslagbehoefte:

de varioShelf

Feature Icon

De varioShelf bestaat uit twee afzonderlijke, 14 cm diepe opslagplateaus: het voorste plateau kan u op meerdere manieren plaatsen om aan uw behoeften te laten voldoen. Wanneer u de twee plateaus achter elkaar plaatst, vormen ze een volledig opslagplateau. Door het voorste glazen plateau onder het achterste plateau te schuiven, creëert u ruimte aan de voorzijde voor hoge producten.

safetyGlass-plateaus

safetyGlass-plateaus zijn extra sterk en onderhoudsvriendelijk.

Feature Icon

Alle glazen plateaus zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Als er iets omkiept, zorgt het safetyGlass-plateau ervoor dat het morsen beperkt blijft en zich niet verspreidt in de rest van de koelkast.

Flessenhouder

Flexibel en veilig: flessenhouder

Berg uw flessen veilig op met het te verwijderen flessenrek. Het roestvrijstalen rek voorkomt dat de flessen heen en weer rollen en is zelfs geschikt voor zowel bikken als grote en kleine flessen.

 

freshSensor

Uw koelkast weet wat uw eten nodig heeft: freshSensor.

Feature Icon

Zelfs de kleinste temperatuurverandering, zoals zonnestralen op de koelkast, heeft effect op de binnenkant van de koelkast. En dus ook op de versheid van voedsel. Om dit te voorkomen, meet de freshSensor de temperatuur binnen, maar ook buiten de koelkast. Zo speelt de sensor slim in op veranderingen en blijft uw eten dus zo lang mogelijk vers.

Ergonomische toegang: volledig uitschuifbare lades op telescopische rails.

Feature Icon

Dankzij de optionele accessoire van lades op telescopische rails kunt u de lades volledig uitschuiven. Dat zorgt voor een goed overzicht van alle etenswaren.

noFrost

Nooit meer ijsvorming in uw vriezer.

Feature Icon

De vriezer niet meer hoeven ontdooien is al een pluspunt op zich, maar wist u dat uw apparaat er ook energiezuiniger van wordt? Onze noFrost-technologie onttrekt vocht en houdt de lucht droog. Dit voorkomt ijsvorming op de binnenkant van uw vriezer of op uw producten, zodat u uw vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. U bespaart zo niet alleen tijd, maar ook energie: een ijsvrije vriezer werkt namelijk veel efficiënter.

Altijd goed gesloten:

de softClose deursluiting.

Feature Icon

De koelkast of vriezer blijft te vaak open staan. Gelukkig is dat verleden tijd met de softClose deursluiting. Een deursluiter is toegevoegd aan alle platte scharnieren. Dat betekent dat zelfs volle deuren makkelijk en goed sluiten.

Deel de vriesruimte flexibel in met varioZone.

Feature Icon

U kunt lades en glazen plateaus tussen de lades makkelijk uit de vriezer halen. Zo richt u de vriesruimte naar wens in.


 

Ideaal voor grote bevroren producten en meer:

de bigBox.

Feature Icon

Een hele lamspoot, een stapel pizza’s of een hoge bak vol versgeplukte bosbessen: daar kunt u wel ruimte in de vriezer voor gebruiken. Met de bigBox heeft u meer dan genoeg plek voor al uw ingevroren eten. Nog meer nodig? Alle lades en planken zijn makkelijk te verwijderen, dus dan heeft u nog meer ruimte.


 

freshSensor

Uw koelkast weet wat uw eten nodig heeft: freshSensor.

Feature Icon

Zelfs de kleinste temperatuurverandering, zoals zonnestralen op de koelkast, heeft effect op de binnenkant van de koelkast. En dus ook op de versheid van voedsel. Om dit te voorkomen, meet de freshSensor de temperatuur binnen, maar ook buiten de koelkast. Zo speelt de sensor slim in op veranderingen en blijft uw eten dus zo lang mogelijk vers.

Vlak geïntegreerd.
Waterreservoir.
Grote ovenruimte
LED licht
Externe stoomopwekking
Drukloos stomen, 100% vochtigheid, bij een temperatuur van 30 °C tot 100 °C.
Sous-vide koken met nauwkeurige temperatuurregeling.
TFT touch display.
In de deur geïntegreerde bedieningsmodule.
Elektronische temperatuurregeling van 30 °C tot 100 °C

Inhoud ovenruimte: 58 liter.

100 % stoom. Sous-vide koken. Deeg reizen. Ontdooien. Regeneren. Lage temperatuur stomen.
TFT Touch display met draaiknoppen.
intuÏtief display
Personalisatie van de automatische programma’s
Infotoets met gebruiksadvies.
Zwenkdeur 110° graden te openen.
Uitneembaar waterreservoir: 1.7 liter.
Signaal waterniveau.
Weergave actuele temperatuur.
Diverse timerfuncties: kooktijd, einde kooktijd, timer, stopwatch, lange termijn timer.
Elektronische stoomregeling bij het bereiken van het kookpunt
LED verlichting in de zijwand.
Hygiënische roestvrijstalen ovenruimte.
4 inschuifniveau’s.
Huisnetwerkintegratie voor digitale services (HomeConnect) óf via een LAN kabel (aanbevolen) óf draadloos via Wifi.
De beschikbaarheid van de Home Connect functie is afhankelijk van de beschikbaarheid in uw land. De Home Connect diensten zijn niet in elk land beschikbaar. Verdere informatie hierover vindt u op www.home-connect.com
Kinderbeveiliging.
Veiligheidsuitschakeling.
Buitenwandafkoeling met temperatuurbeveiliging.
Reinigingsfunctie.
Ontkalkingsprogramma voor de stoomgenerator.
Draairichting deur niet verwisselbaar.
Boven de BS geen elektrische apparaten installeren.
Afstand van meubelcorpus tot voorzijde van apparaat: 21 mm.
Afstand van meubelcorpus tot buitenzijde van de handgreep: 72 mm.
Benodigde zijdelingse ruimte tussen deur van het apparaat en meubelfront: minimaal 5 mm.
Bij openen van zijdelingse laden, rekening houden met deurdikte inclusief de handgreep.
Bij het plaatsen van een hoekopstelling, dient een openingshoek van min. 110° in acht te worden genomen.
De elektrische aansluiting dient men buiten de inbouwnis te plaatsen.
De LAN-poort bevindt zich achteraan linksonder.
Aansluitwaarde: 2.8 kW.
Aansluitkabel 1.8 m met stekker
Plan een LAN kabel
Energieverbruik standby/display aan 0.8 W.
Energievebruik standby/display uit 0.5 W.
Energieverbruik standby/netwerk 1.8 W.
Tijd auto-standby/display aan 20 min.
Tijd auto-standby/display uit 20 min.
Tijd auto-standby/ netwerk 20 min
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing wanneer u de WiFi-functie wilt uitschakelen.
Greeploze deur / softclose deursysteem
Continue doorstroomverwarming voor snelle opwarming en constante temperatuur voor het brouwen.
Aroma systeem: perfect aroma.
Reiniging na elk kopje.
TFT touch display.
In de deur geïntegreerde bedieningsmodule.
Bereiding met één druk op de knop.
“My Coffee” functie.
Zeven verlichtingsinstellingen
Elektronische controle van hoeveelheid melk, water en koffiebonen garandeert een perfect resultaat
Ristretto / 2 x Ristretto.
Espresso / 2 x Espresso.
Espresso Macchiato / 2 x Espresso Macchiato.
Koffie / 2 x Koffie
Americano / 2 x Americano.
Caffè Latte / 2 x Caffè Latte.
Latte Macchiato / 2 x Latte Macchiato.
Cappuccino / 2 x Cappuccino.
Flat White / 2 x Flat White.
Melkschuim / 2 x Melkschuim.
Warme melk / 2 x Warme melk.
Heet water / 2 x Heet water.
Deur met softclose deursysteem
TFT Touch display met draaiknoppen.
intuïtief display
“My Coffee” functie: mogelijkheid tot het instellen van 8 van uw favoriete dranken.
4 verschillende hoeveelheidsinstellingen, hoeveelheid kan individueel aangepast worden aan de grootte van het kopje.
8 verschillende koffiesterktes van zeer mild naar extra sterk.
Koffietemperatuur in 3 standen.
Heetwatertemperatuur in 10 standen.
4 instellingen voor de koffie-melk verhouding
Aanpasbare maalwerkstanden
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 7 tot 15 cm.
Eenvoudige toegang tot water-, melk-en bonenreservoir achter de deur.
Onderhoudsvrij keramisch maalwerk
Aparte koffiepoeder-lade voor een tweede voorgemalen koffiesoort.
Pompdruksysteem 19 bar.
Double Shot functie voor extra sterke dranken.
Dubbel maal- en brouwproces voor twee dranken.
Koffie-uitloop met geïntegreerd melksysteem.
Geïsoleerd roestvrijstalen melkreservoir 0.5 liter.
Geïntegreerde LED-verlichting.
Verwijderbaar bonenreservoir met aroma beschermend deksel voor 500 g, voor een eenvoudige wissel van verschillende koffiebonen.
Automatische aanpassing van hoeveelheid koffie.
Uitneembaar waterreservoir (2.4 liter).
Elektronische indicatie waterfilter vervangen.
Elektronische indicatie van niveau lekschaal en koffiedikreservoir.
Huisnetwerkintegratie voor digitale services (HomeConnect) óf via een LAN kabel (aanbevolen) óf draadloos via Wifi.
Kinderbeveiliging.
Volautomatisch spoelgrogramma bij in- en uitschakelen.
Automatisch doorspoelen van het melksysteem na elke drank.
Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma.
Leegmaak-programma, het maalwerk leegmaken voor als u op vakantie gaat of het apparaat wil transporteren.
Bij wissel van de bonensoort verwijdert de leeg-maal-functie oude koffieresiduen uit het apparaat.
Uitneembare zetgroep.
Koffiedikreservoir en lekbak vaatwasserbestendig.
Melkopschuimer vaatwasserbestendig.
Ideale inbouwhoogte 95-145 cm (bovenkant van de nisbodem).
Benodigde zijdelingse ruimte tussen apparaat- en meubelfront: minimaal 5 mm.
Afstand tussen meubelcorpus tot voorzijde van het apparaat: 21 mm.
Bij inbouw in de hoek dient er aan de zijkant afstand gehouden te worden.
Linksdraaiende deur 110° graden te openen (bij levering) – afstand tot de wand moet minimaal 350 mm bedragen.
Linksdraaiende deur 155° graden te openen – afstand tot de wand dient minimaal 650 mm te bedragen.
Linksdraaiende deur 92° graden te openen – afstand tot de muur dient minimaal 100 mm te bedragen (service onderdeel nr. 00636455).
Inbouw boven 14 cm hoge warmhoudlade in 59 cm standaard nis.
De LAN aansluiting bevind zich aan de achterzijde rechts onder.
Speciale accesoires (als onderdeel via service te bestellen):
Nr. 17000705 Waterfilter
Nr. 00311819 Ontkalkingstabletten
Nr. 00311769 Reinigingstabletten
Nr. 00636455 Begrenzer van de deur tot 92° graden
Nr. 11015223 Bonenreservoir met deksel
Totale aansluitwaarde 1.6 kW.
Aansluitkabel 1.7 m met stekker.
Plan een LAN kabel
Energievebruik standby/display uit 0.5 W.
Energieverbruik standby/netwerk 2 W.
Tijd auto-standby/display aan 30 min.
Tijd auto-standby/ netwerk 30 min
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing wanneer u de WiFi-functie wilt uitschakelen.
Vlak geïntegreerd.
Magnetron, grill en oven kunnen apart en gecombineerd worden gebruikt.
Tot 5 verschillende kookmethodes achtereenvolgens te programmeren.
TFT touch display.
In de deur geïntegreerde bedieningsmodule.
Elektronische temperatuurregeling.
Netto-inhoud: 36 liter.
5 Magnetronstanden: 1000, 600, 360, 180, 90 W.
Verwarmingstechniek met 4 systemen:
Hete lucht 40 °C en 100 °C tot 250 °C.
Grill met hete lucht van 100 °C tot 250 °C.
Grill met 3 vermogens, hoogste vermogen 2000 W.
Verwarmingsmethoden met magnetron vermogen 600, 360, 180 en 90 W vrij combineerbaar.
15 Automatische programma’s met gewichtsingave:
4 Ontdooiprogramma’s.
4 Kookprogramma’s.
7 Combiprogramma’s.
Mogelijkheid om individuele recepten op te slaan.
TFT Touch display met draaiknoppen.
Infotoets met gebruiksadvies.
Zwenkdeur 110° graden te openen.
Innowave.
Snel opwarmen.
4 Inschuifniveaus.
Weergave actuele temperatuur.
60 W halogeenverlichting in wand.
Warmte-isolerende deur met 3 veiligheidsruiten.
Drievoudige deurvergrendeling.
Kinderbeveiliging.
Veiligheidsuitschakeling.
Buitenwandafkoeling met temperatuurbeveiliging.
Hygiënische roestvrijstalen ovenruimte met keramische bodem.
Achterwand met katalytische coating.
Draairichting deur niet verwisselbaar.
Plaatsen in nis zonder achterwand.
Benodigde zijdelingse ruimte tussen deur van het apparaat en meubelfront: minimaal 5 mm.
Afstand van meubelcorpus tot voorzijde van apparaat: 21 mm.
Afstand van meubelcorpus tot buitenzijde van de handgreep: 72 mm.
Bij openen van zijdelingse laden, rekening houden met deurdikte inclusief de handgreep.
Bij het plaatsen van een hoekopstelling, dient een openingshoek van min. 110° in acht te worden genomen.
De elektrische aansluiting dient men buiten de inbouwnis te plaatsen.
Aansluitkabel 1.5 m zonder stekker.
Aansluitwaarde 3.1 kW.
2 Volledig van elkaar gescheiden klimaatzones, individueel regelbaar.
Temperatuur instelbaar van +5 °C tot +20 °C.
Elektronische vochtigheidsregeling.
Uittrekbare opslagtableaus van aluminium en beukenhout
Afzonderlijk inschakelbaar presentatielicht.
Trillingsarme montage.
Capaciteit: 48 flessen.
Elektronische temperatuurregeling met digitale temperatuuraanduiding.
Sensortoetsen.

Presentatielicht per klimaatzone regelbaar, traploos

Dynamische koude luchtverdeling.
Automatische ontdooiing.
Gedempt sluitingssysteem, geïntegreerd in de deurscharnieren.
1 Actieve koolstoffilter voor beide klimaatzones.
UV-bescherming.
Deuropening- en storingsalarm.
Kinderbeveiliging.
Capaciteit van 48 flessen (gebaseerd op standaard flessen van 0,75l).
6 opslagtableuas, waarvan 4 uittrekbaar
Ook geschikt voor magnum flessen
LED verlichting.
Energie-efficiëntieklasse G op de schaal van energie-efficiëntieklassen van A tot G.
Energie verbruik 158 kWh/jaar.
Geluisniveau 32 dB (A) re 1 pW.
Vlakscharnier.
Draairichting deur rechts, verwisselbaar.
In hoogte verstelbare voetjes.
Deuropeningshoek 115°, kan op 90° vergrendeld worden. Bij 90° installatie zijn de laden beperkt toegankelijk.
Maximaal gewicht deurpaneel 20 kg.
Deurpaneeldikte min. 16 mm / max. 22 mm.
De elektrische aansluiting dient men buiten de inbouwnis te plaatsen.
Voor een Side-by-Side installatie moet elk apparaat zijn eigen nis hebben.
Als de wijnklimaatkast gecombineerd wordt met een andere koel of vrieskast, dan moet een verwarmingselement toegevoegd worden om condensatie te voorkomen. Zonder verwarmingselement dient er minimaal 150 mm afstand tussen de apparaten zitten.
Geen transport / functioneert niet boven 1500 m boven N.A.P.
Aansluitwaarde 0.13 kW.
Aansluitkabel 2.0 m met stekker.

Bespaar energie met een kokendwaterkraan van Quooker

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker.

 

Dat zit zo. Om een gemiddeld huishouden op elk moment van de dag direct van kokend water te kunnen voorzien, houdt de Quooker 3 of 7 liter water op een temperatuur van 110°C. Dat gebeurt in een reservoir onder het aanrecht, dat vacuümgeïsoleerd is. Dat houdt in dat de lucht in het reservoir zo ijl wordt, dat de warmte nergens naartoe kan. Daardoor heeft een Quooker maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.

Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, maar wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker waarschijnlijk minder energie dan met een waterkoker. Want in een waterkoker breng je bijna altijd veel meer water aan de kook dan nodig is, terwijl je de hoeveelheden met een Quooker heel precies kunt afpassen.

Functionaliteiten van de kraan

Film met details

Video afspelen

Technische afmetingen

Kastenwand met ovens en koffiemachine: B x D X H = 185 x 58,5 x 210 cm

Kastenwand met koelkast, vriezer en wijnklimaatlast: B x D x H = 245 x 58,5 x 210 cm

Kookeiland: 100 x 290 cm

Ja, ik wil meer weten!

Deze showroomkeuken is verkocht maar kan nog wel nieuw worden geleverd € 120.000,- netto (prijs is exclusief krukken en accessoires)


  Corona:
  Tijdens uw bezoek is de toonkamer speciaal voor u gereserveerd