Seletti Cow "Dutchie" zoekt een nieuw baasje

Onze prachtige Seletti cow mag de showroom verlaten. Na een paar jaar van grazen in onze oude showroom is er helaas geen plaats maar voor onze koe Dutchie in de huidige showroomvilla. We zijn altijd zeer zuinig geweest op Dutchie, hij heeft bij ons dienst gedaan als decoratie bij een oer Hollandse keuken waarin hij mooi tot zijn recht kwam. Nu dat de Hollandse keuken weg is zoeken wij een nieuw baasje voor Dutchie.

Italiaans design met een (te) gekke twist, dat is waar design icoon Seletti voor staat. Je kent dit merk misschien van de opvallende keukenaccessoires, zoals theepotten en citruspersen, maar ook van de hippe lampen in de vorm van apen en muizen.Origineel en functioneel! Wat een blikvanger, deze sloophouten Sending Animals kast van Seletti in de vorm van een koe! Aan de binnenkant heb je veel opbergruimte, maar ook leuk om de deurtjes open te zetten en met je mooiste servies te pronken.De Sending Animals collectie is een van de meest opmerkelijke ontwerpen van Seletti. De serie, bestaande uit een koe, een varken en een gans, danken hun naam aan het ontwerp van de typische verpakkingskisten voor grote goederen. Deze veelzijdige en vooral gedurfde kasten zijn gemaakt van hout en bieden bijzonder veel opberggemak. Tevens zijn deze tot in detail uitgewerkt. Zo zijn ze voorzien van stempels zoals men ziet op houten verpakkingskisten en zijn de lades aan de binnenkant netjes afgewerkt.

– Uniek design.
– Ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba.
– Gemaakt van hout.
– Direct af te halen, na afspraak

Seletti Kast Sending Animals COW koe bruin sloophout 225x58x151cm

Van €4.520,00 Nu voor maar €3.750,00 (exclusief accessoires)

Vul hieronder uw gegevens in voor contact

U geeft aan geïnteresseerd te zijn in deze showroomkast: The Cow van het designmerk Seletti. Door dit formulier in te vullen wordt er vrijblijvend contact met u opgenomen. Uw persoonlijke gegevens: