Klanten beoordeling

Modest is een wereldwijd gerespecteerd merk in de keukenbranche met unieke design keukens. Deze unieke design klassiekers zijn al jaren geliefd onder de kenners van Modest. De Modest keukens worden meestal met Gagganau inbouwapparatuur uitgevoerd door een passend kastenprogramma. Een deel van Gaggenau’s inbouwapparatuur is in de Noord-Amerikaanse en Engelse Inch gefabriceerd waardoor de maten in centimeters afwijkend van standaard zijn. Met het kastenprogramma van Modest kunnen alle Gaggenau apparaten worden ingebouwd.

Een modest keuken heeft een uitgedachte werk filosofie wat zich laat vertegenwoordigen in een kookeiland en kastenwand.

Service & Kwaliteit

In Modest keukens worden hoogwaardige materialen toegepast waarvan de deuren met een glaslaag één van de meest bekranste is. Naast kwaliteit is bij Modest service voor de klant belangrijk. De klant staat bij ons centraal. Modest laat zich als eerste vertegenwoordigen door goed opgeleide vakmensen waardoor u wordt bediend. Een luisterend oor en uw wensen vertalen resulteren naadloos in een goed ontwerp en uitvoering daarvan.

De kunst is om een goede balans te maken tussen een praktische keuken en het design zelf

Over de uitvoering van onze werkzaamheden worden we graag beoordeeld door onze klanten. U helpt ons daarmee verbeteringen te treffen en anderen te overtuigen van Modest.

4.5
4,5 rating
4.5 van 5 sterren (gebaseerd op 21 beoordelingen)
Uitstekend62%
Goed24%
Gemiddeld14%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Keurig geplaatst maar nog niet helemaal klaar

4,0 rating
14/09/2020
Review of Reviews

We hebben een keuken gekocht bij Modest keukens in mei 2019 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en de 400-serie van Gaggenau ) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes willen we nog anders en zijn inmiddels bijbesteld. Topbedrijf met hoogwaardige producten!

Joop en Janny uit Bodegraven

Mooie keuken en perfecte levering.

5,0 rating
31/07/2020
Review of Reviews

Heel prettig in de communicatie en goed advies. Ik zou zeker weer kopen.

Brenda Den haag

Super service

5,0 rating
04/07/2020
Review of Reviews

Snelle reactie,fijne communicatie,goeie service

Marie-Jose Roeselare

Goede service en goed behandeld.

5,0 rating
14/03/2020
Review of Reviews

Deskundig en persoonlijk contact.
Een goede begeleiding door adviseur.
Kwaliteit en nazorg van een hoog niveau.
Uitermate tevreden met onze keuken.

Klaas uit Groningen

Service en Eerlijkheid voert de boventoon.

5,0 rating
13/03/2020
Review of Reviews

Wij hebben bij de keukenarchitect van Modest de indruk gekregen dat de wensen van de klant altijd voorop staan. Service, eerlijkheid en duidelijkheid voert bij Modest de boventoon. Het meedenken met de wensen van de klant doen ze uitmuntend.
Het resultaat van onze mooie keuken overtreft onze verwachtingen! Ook de monteur was een zeer kundige vakman. Een heel rustige en perfectionistische man.

Ton uit Zeist

Het is een geweldige keuken geworden met ontzettend mooie apparaten

5,0 rating
05/03/2020
Review of Reviews

Geweldig

Truus

Mooie showroomkeuken en perfect geleverd

4,0 rating
03/03/2020
Review of Reviews

We hebben een zeer mooie showroomkeuken gekocht. Ivm verbouwing kon de showroomkeuken na aankoop blijven staan tot dat hij geplaatst kon worden.
Monteurs waren zeer beleefd en leverde in een snel tempo kwaliteit en uitleg.
De prijzen van extra onderdelen en besteklade zijn erg hoog.

Wendy uit Heemskerk

Reactie van het Modest team

Showrooms keukens worden voor één derde van de waarde verkocht. We kunnen ons voorstellen dat de prijzen voor de extra onderdelen daardoor uit verband lijken omdat u hiervoor de normale prijzen heeft betaald. U heeft bijvoorbeeld een eikenhouten handgemaakte bestelindeling gekocht waarvan de prijs valt te verklaren. Desondanks een showroom keuken mag u er vanuit gaan dat u er nog jaren plezier van heeft. U krijgt u zelfs nog garantie net zoals een bij nieuwe Modest keuken.

Wij zijn zeer positief!

5,0 rating
08/12/2019
Review of Reviews

Het geheel is vanaf de het moment met de verkoper/behandelaar tot oplevering tot in de puntjes geregeld. Ze zijn klantvriendelijk en men geeft niet alleen het gevoel dat men serieus genomen wordt, het is ook echt zo. Er is veel kennis aanwezig waardoor je direct informatie krijgt waarnaar je vraagt. Chapeau! Wij zijn er heel blij mee!

Martin uit Goirle

Ik ben super blij met het gehele verloop door hen.

5,0 rating
08/12/2019
Review of Reviews

Ik wil mijn complimenten geven voor de wijze waarop de verkoop en begeleiding heeft plaats gevonden. Door omstandigheden hebben we de opstelling 5 keer gewijzigd. Niets was hen teveel en met veel plezier werden de tekeningen en omschrijvingen door de project begeleider aangepast. Ik wil mijn complimenten geven voor waarop de levering heeft plaatsgevonden. Alles compleet en in één keer correct. De chauffeur is een aardige vent die niet te beroerd was om mee te denken en te sjouwen om alles op zijn plek te krijgen. Het was een hele klus om de gehele keuken op de tweede etage te krijgen. De monteur: wat een gouden kracht! Netjes, correct en bovenal een vakman! Hij heeft onze keuken met veel aandacht en betrokkenheid gemonteerd. Ik heb hem persoonlijk laten weten dat ik blij met hem ben, en ik wil het jou als werkgever dat ook graag laten weten.

Petra uit Rotterdam

Reactie van het Modest team

Beste Petra,
Hartelijk dank voor de mooie complimenten en we zullen de monteur en de chauffeur hiervan op de hoogte brengen.
Veel plezier met de nieuwe keuken.

Deuk in deurtje

3,0 rating
11/11/2019
Review of Reviews

Wij zijn niet heel tevreden. De keukens is vlot en correct verlopen vanaf het moment dat wij de toonzaal bezochten tot de levering en plaatsing.
Na de plaatsing hebben wij echter gemerkt dat er een (klein) deuk was op een deurtje. Wij hebben dit aan hen gemeld, Pas 10 weken later kwam hun monteur de deur vervangen. Voor een professionele organisatie mag je toch wat meer snelheid verwachten.

Pierre uit Rumst

Reactie van het Modest team

Beste Pierre,
Een modest keuken wordt speciaal voor u geproduceerd nadat deze besteld is. Dat geld ook voor onderdelen die naderhand nogmaals geproduceerd worden. Een deur is daarom helaas niet uit voorraad leverbaar en is voor u op bestelling gemaakt. Door de droogtijden van verschillende laklagen op een deurfront is de levertijd langer dan gebruikelijk. We vinden het vervelend dat het zo is verlopen. Nu de deur vervangen is wensen we u nog veel (kook)plezier toe met uw nieuwe Modest keuken.

We zijn gewoon blij met onze prachtige keuken.

5,0 rating
07/11/2019
Review of Reviews

We hebben een schitterende keuken gekocht van Modest die vakkundig aangepast is aan onze wensen. De technische tekeningen waren voor onze eigen aannemer zeer duidelijk. De monteurs waren goed en ook nog eens aardig.

Linda uit Utrecht

Probleem oplossend!

4,0 rating
22/10/2019
Review of Reviews

Ze nemen de tijd en denken met je mee. Er is geen druk en transparantie in kosten, probleem oplossend. altijd vriendelijk. Het zou beter geweest zijn als jullie een totaalpakket zouden aanbieden. Dus inclusief leidingen verleggen, dat had voor ons leken de problemen bespaard.

Henk uit Apeldoorn

Reactie van het Modest team

Beste Henk,
Hartelijk dan voor de tip en we zullen dit serieus in overweging nemen. We zijn blij te vernemen dat onze tijd en energie om de problemen met de leidingen te oplossen het beoogde resultaat heeft gehad.
We wensen u veel plezier met de nieuwe keuken

Snel opgelost

5,0 rating
15/10/2019
Review of Reviews

Krasjes in de spoelbak en meteen hulp bij een probleempje met de vaatwasser, Allemaal heel snel opgelost.

Martin uit Breda

niets negatief

5,0 rating
12/09/2019
Review of Reviews

waar ik het meest bang voor was tijdens onze verbouwing…
Is het meeste mee gevallen! Ik kan er niets negatiefs over zeggen!
Een aanrader!
Een negatieve ervaring heb ik niet!

Gerda uit Amsterdam

Kleine puntjes vakkundig opgelost

4,0 rating
29/08/2019
Review of Reviews

Het oplossen van slechts kleine puntjes zijn na plaatsing vakkundig opgelost. De organisatie is zeer professioneel.
Er is goed geadviseerd en er waren duidelijke tekeningen voor plaatsing keuken.

Bram Baarn

Prijs van nabestelling viel tegen

4,0 rating
09/08/2019
Review of Reviews

Onze keuken is nog niet volledig afgewerkt. Er zijn nog een paar dingetjes bijbesteld. Tot nu toe zijn wij tevreden. Prijsafspraak is goed verlopen alleen de prijs van de nabestelling viel erg tegen.

H.J.A. uit Holten

Reactie van het Modest team

Wij hebben u inmiddels een alternatief voorgesteld die voordeliger is maar u wenst toch de nabestelling zo te laten. Nu we de nabestelling onderbouwd hebben begrijpt u de hoogte van de prijs beter.
De nabestelling is nu geleverd en gemonteerd. We hebben u gesproken en u zegt: ” ik ben dik tevreden over het resultaat”.

Professioneel en vaakbekwaam

5,0 rating
07/08/2019
Review of Reviews

Het persoonlijk contact en de overlegmomenten waren fijn. Het professioneel advies zijn belangrijke pluspunten. Een correcte en duidelijke factuur. Een goede opvolging van de werken getuigen van vakmanschap. Schadegevallen worden uiterst bekwaam opgevolgd en uitgevoerd.
Kortom, we hebben Modest keukens al aanbevolen bij vrienden.

Betine uit Tenderlo

Parkeren een crime de rest verliep prima

3,0 rating
22/02/2019
Review of Reviews

Afspraken goed nagekomen maar geen goede bereikbaarheid. Parkeren is een crime omdat ze midden in de stad van Arnhem zitten. We konden de auto alleen in een dure parkeergarage kwijt en daarna we hebben eerst een half uur moeten zoeken. Eenmaal gevonden kwamen we in een mooi herenhuis met allemaal oude details waarin de keukens zijn opgesteld. De keukens zijn prachtig en we zijn daar als een blok voor gevallen. Omdat we rond etenstijd klaar waren zijn we op aanraden van hun in Arnhem gaan uit eten. Heerlijke Italiaan met een prachtige binnentuin die van ons een goede recensie heeft gehad. Het contact daarna verliep via Email contact wat prima ging. De levering en installatie is prima verlopen maar dat mag je ook gewoon verwachten van een keukenzaak in dit segment.

Kees Jan uit Sint-Michielsgestel

Reactie van het Modest team

Beste Kees Jan,
De binnenstad van Arnhem biedt veel mogelijkheden voor een verder verblijf. Daarnaast zijn er steeds meer klanten die ons bezoeken met met de trein waarna ze met 5 minuten lopen er zijn. We bereiden onze klanten goed voor als ze ons met de auto komen bezoeken door ze te wijzen op de parkeer mogelijkheden. Parkeren in Arnhem kan overigens ook gratis. Kijk nog eens op onze contact pagina over het parkeren.

Prima bedrijf

5,0 rating
14/02/2019
Review of Reviews

Professioneel, correct, betrouwbaar, beleefd

Arie en Sandra uit Kortenhoef

Het ging niet helemaal goed

3,0 rating
29/01/2019
Review of Reviews

Keurig geholpen maar het was wel erg goed op moeten letten dat de bestelling goed was. De aflevering ging goed maar bij de montage bleek dat de verkeerde oven was geleverd. Deze is na enkele weken omgeruild en mochten we niet gebruiken. Omdat de vloer pas later is gelegd konden de plinten nog niet worden gemonteerd. Samen met de oven gemonteerd en daardoor een paar weken zonder plinten gezeten. Al met al niet zo leuk, maar het is goed uitgepraat. Nu alles klaar is bevalt de keuken goed.

Cora uit Rotterdam

Meedenken in creatieve oplossingen

5,0 rating
04/01/2019
Review of Reviews

Meedenken in creatieve oplossingen hebben geleid tot een schitterende en praktisch keuken. De kwaliteit van de materialen en Gaggenau apparaten zijn van een hoog niveau. We hebben de keuken nu een paar maanden in gebruik en we zijn nog steeds tevreden.

Sjonnie uit Sint Michiel Curaçao
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote