Klanten beoordeling

Modest is een wereldwijd gerespecteerd merk in de keukenbranche met unieke design keukens. Deze unieke design klassiekers zijn al jaren geliefd onder de kenners van Modest. De Modest keukens worden meestal met Gagganau inbouwapparatuur uitgevoerd door een passend kastenprogramma. Een deel van Gaggenau’s inbouwapparatuur is in de Noord-Amerikaanse en Engelse Inch gefabriceerd waardoor de maten in centimeters afwijkend van standaard zijn. Met het kastenprogramma van Modest kunnen alle Gaggenau apparaten worden ingebouwd.

Een modest keuken heeft een uitgedachte werk filosofie wat zich laat vertegenwoordigen in een kookeiland en kastenwand.

Service & Kwaliteit

In Modest keukens worden hoogwaardige materialen toegepast waarvan de deuren met een glaslaag één van de meest bekranste is. Naast kwaliteit is bij Modest service voor de klant belangrijk. De klant staat bij ons centraal. Modest laat zich als eerste vertegenwoordigen door goed opgeleide vakmensen waardoor u wordt bediend. Een luisterend oor en uw wensen vertalen resulteren naadloos in een goed ontwerp en uitvoering daarvan.

De kunst is om een goede balans te maken tussen een praktische keuken en het design zelf

Over de uitvoering van onze werkzaamheden worden we graag beoordeeld door onze klanten. U helpt ons daarmee verbeteringen te treffen en anderen te overtuigen van Modest.

4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 50 reviews)
Uitstekend58%
Heel goed30%
Gemiddeld12%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

We hebben een keuken laten plaatsen

Rated 3 out of 5
27/03/2024

Problemen kunnen er altijd zijn en het is dan ook hoe ze verholpen worden.

Er wordt een lekkende quooker geïnstalleerd en we hebben een extra dag verlof mogen nemen om quooker te laten langskomen.

Een puntje in ons composiet werkblad. Mijn anderstalige vriendin tekende af voor oplevering. Het was ons probleem en is uiteindelijk alleen tegen meerprijs verholpen. Met als resultaat geen put nu in het werkblad maar nog een extra dag verlof kwijt

De kookplaat waar de dampkap in zit maakte lawaai. Dan na weer een technieker gestuurd die er een extra geluidsdemper in heeft geplaatst. Aja dit moet ondersteund worden 4 u werk en het was in orde. Nog een extra dag verlof.

Wij verwachte toch van een keuken van 95k dat alles in één keer goed zou werken! Maar helaas is dat niet zo.

Over de kwaliteit en het uiteindelijke resultaat zijn we nu tevreden maar dat heeft ons wel het nodige aan verlofdagen gekost

Louis

Antwoord van Modest

Beste Louis,

We hebben er hard aan gewerkt om jullie keuken in een keer goed op te kunnen leveren. Dat is helaas niet gelukt en was ook een enorme uitdaging vanwege de omvang van jullie keuken. We hebben begrepen dat ons cadeau in goede aarde is gevallen en hopen dat jullie samen met jullie vrienden hebben genoten van de chefkok. Nu dat de gehele verbouwing achter de rug is wensen wij jullie namens ons gehele team veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Een aangename ervaring bij Modest

Rated 5 out of 5
05/08/2023

Het team van Modest toonde zich zeer deskundig en behulpzaam. Ze luisterden naar mijn ideeën en gaven waardevol advies om mijn wensen te realiseren. Ik vond het prettig dat ze me niet probeerden te overtuigen van hun duurste opties, maar juist op zoek gingen naar een oplossing die binnen mijn budget paste. Het hele bestelproces verliep soepel en ze waren altijd bereikbaar voor vragen en updates. De levering en installatie verliepen zonder problemen, en het eindresultaat was boven verwachting. De keuken is van uitstekende kwaliteit en voegt echt iets speciaals toe aan mijn huis. Kortom, ik ben blij dat ik voor een Modestkeuken heb gekozen en ik kan ze zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken. Hun vriendelijke service, eerlijkheid en kwalitatieve producten hebben mijn keukenrenovatie tot een positief resultaat gemaakt.

Josefien

Veel kennis van zaken en erg klantvriendelijk!

Rated 5 out of 5
20/06/2023

Wij hebben meerdere keukenontwerpers bezocht en uiteindelijk door de creativiteit bij Modest geslaagd. Tijdens het oriënterend gesprek viel ons de kennis t.o.v. ander al op wat voor een keuken in dit segment een must is. Elders werden we naar Gaggenau in Hoofddorp gestuurd en verliep vervolgens de communicatie stroef. Dat was bij Modest een stuk prettiger doordat zij zelf Gaggenau specialist zijn. Onze keuken is werkelijk een beauty geworden en in 1 keer goed geplaatst zonder mankementen. Volgende week is komt er iemand alle appratuur uitleggen en we zien daar naar uit. Vooral het sousvide koken verwelkomen we, lekker en gezond eten. We zijn ook ontzettend blij met de keuze voor een werkeiland, daar waar elders dit werd afgeraden vanwege de leidingen door de vloer met vloerverwarming heeft Modest dit toch voor elkaar gekregen. Nog een dikke pluim voor de werkwijze!

Peter

We zijn heel heel erg content mee

Rated 4 out of 5
16/12/2022

De manier waarop Montagebedrijf Groeneveld plaatst sluit volledig aan bij jullie bedrijf. Gewoon allemaal top! Karin heeft de keuken nog niet gezien dus is stinkend jaloers op mij… Ze heeft pas zaterdag tijd!

Er staan nog wat dingetjes “open” zoals een slangetje voor de boiler en een plankje in diezelfde ruimte maar daar worden jullie nog over geïnformeerd en dan komt de monteur er bij ons op terug.

Tot zover bedanken wij het Team van Modest Willemsplein voor het meedenken in onze specifieke wensen. We zijn heel heel erg content mee. Dat mag wel duidelijk zijn!

Wij wensen jullie nu alvast Fijne Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar!

Jan & Karin

Vlot en deskundig gedaan

Rated 5 out of 5
28/11/2022

We zijn bij Modest in Arnhem vriendelijk en deskundig geholpen. Al zeker 3 jaar wilden we een andere keuken maar van de gesprekken die we hadden in andere keukenzaken werden we niet enthousiast. Bij Modest hadden ze een goed idee over hoe we de keuken moesten indelen. Daardoor zijn we enthousiast geworden waardoor zij ons over de streep hebben getrokken om onze nieuwe keukenwens nu eindelijk in vervulling te laten gaan. Over het eindresultaat zijn we dik tevreden. Montage door de monteurs is zeer vakkundig gedaan en ging heel vlot. Afspraken over levertijd en montage zijn goed nagekomen en alles ging in een keer goed. Al met al zijn we dik tevreden met het eindresultaat.

Adri & Gerda

Een mooi resultaat van onze nieuwe keuken

Rated 5 out of 5
20/09/2022

We hadden de wens om onze keuken te verbouwen, maar onvoldoende kennis over wat precies de mogelijkheden zouden zijn en wat dat zou gaan kosten. Tijdens het bespreken van onze wensen werd er door Modest goed meegedacht en de kosten vastgesteld. De offerte en levensechte beelden gaf ons vooraf een duidelijk beeld van het resultaat. Alles is volgens verwachting verlopen en verliep volgens planning. We zijn zeer tevreden over het resultaat. We hadden wel een paar zaken die we graag anders afgewerkt wilde hebben en dat is nu keurig gedaan zonder enige discussies. Ook een paar kleine beschadigingen aan een deur en twee laden zijn kleuring en vlot verholpen.

Gert Jan uit Haarlem

Love our new kitchen

Rated 4 out of 5
03/09/2022

We ordered a Gaggenau Glass kitchen with various appliances. They were delivered on schedule! After ordering, I called with customer service about various things and they were always very helpful. It was great to have questions answered right on the spot. The kitchen looks great and the price was not much higher than other kitchen stores (of similar quality). I LOVE our finished kitchen and look! I would order again! Thank you!

Peggy

Een dikke pluim voor het Modest Team

Rated 5 out of 5
04/07/2022

Modest staat voor creativiteit en kennis van zaken. Ik heb afgelopen zomer voor de tweede keer een keuken laten ontwerpen. Elke wens en elke eis werd ingevuld. Er wordt geluisterd, meegedacht, advies gegeven en uiteindelijk leverde dat ook voor de tweede keer een uitzonderlijk resultaat op. Ik ben ook zeer tevreden over de met de installatie. Geen klus zomaar uitbesteed aan een derde partij maar weer vriendelijke en vrolijke monteurs die de kneepjes van het vak tot in de puntjes beheersen. Het belangrijkste vond ik dat alles in een keer goed en compleet geleverd wordt.

Gerard

Echt top!

Rated 5 out of 5
16/05/2022

Complimenten voor het transportbedrijf!!, maak tegenwoordig veel anders mee.

Keurig geregeld zo met dat transportbedrijf!

Ze belde op mijn verzoek even op toen ze gingen rijden, wisten wij hoe laat ze er ongeveer waren, alles netjes binnen gezet zonder tegen de deurposten te knallen, echt top!

Willem uit Delft

Zeer goed en dik tevreden

Rated 5 out of 5
07/05/2022

Resultaat mag er zijn. Hulp over de hele linie was uitstekend, Er werd de tijd voor je genomen, we konden daarvoor ’s avonds terecht en er werd goed meegedacht. De kwaliteit is super. Nu na een 5 maanden zijn we nog altijd dik tevreden met de keuken.

John en Truus

Blij met de mooie keuken, en met jullie service!

Rated 5 out of 5
22/04/2022

Gootsteenkast is nu heel mooi opgelost, met grotere legplank om Quookervat heen en achterplank zodanig dat we nog wel zonodig bij de kranen ed kunnen.

Plint is nu onder kastenwant aangebracht en onder bar is losse deel vastgelijmd. De plank zat nu ook goed ingepakt met plastic en extra beschermhoekjes erop, en toch was er een beschadiging eronder op 1 van de hoeken.

Fijne man deze monteur!

Blij met de mooie keuken, en met jullie service! Dank!Dank!

Ellen uit Rotetrdam

Antwoord van Modest

We zullen de legplank snel opnieuw voor u regelen

Zeer goed geholpen

Rated 5 out of 5
15/04/2022

Ik ben zeer goed geholpen. Ik heb in de afgelopen jaren nu tweemaal een Modestkeuken aangeschaft. Deze Keukens zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit. Vriendelijke en deskundige medewerkers die de installatie vlot en zorgvuldig verzorgen.

Jan

Bedankt!

Rated 4 out of 5
18/03/2022

Bedankt voor de mail + de nette verzorging van de het plaatsen van de keuken.

Ik heb nog een punt voor aandacht. De kast van de diepvriezer sluit niet netjes aan op de rest, steekt wat naar buiten toe, kan dit nog in orde gemaakt worden ?

Peter uit Veghel

Antwoord van Modest

Dat komt in orde!

Prima!

Rated 5 out of 5
15/03/2022

Prima geholpen. Vriendelijke, geduldige adviseur en nette levering. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken!

Elly

Complimenten voor de monteur

Rated 4 out of 5
02/03/2022

Veel dank voor de goede service en onze complimenten voor de monteur (Wesley): zeer vriendelijke, nette en kundige monteur.

Mirte uit Den haag

Beter advies voor de stopcontacten geven!

Rated 3 out of 5
15/02/2022

Keuken is prima geplaatst. Achteraf blijkt dat een standaard hoogte stopcontact voor de stoomoven, oven en koffiezetmachine niet hoog had hoeven te zijn, dat kan ook achter de plint. Dat had een hoop moeite kunnen besparen aangezien de muren van keihard beton zijn.

Bertrand uit Utrecht

Precies volgens planning

Rated 4 out of 5
08/01/2022

We hebben een deskundig advies gekregen en de adviseur nam alle tijd om de keuken met ons door te nemen. Alle gemaakte afspraken zijn keurig volgens planning nagekomen. De keuken is vakkundig geplaatst. Minpuntje is wel dat het oplossen van alle restpunten pas 3 maanden later is gedaan. Verder zeer tevreden met het eindresultaat.

Johan uit Rotterdam

Vakkundig geplaatst en in een keer goed.

Rated 5 out of 5
20/11/2021

Zeer goed geholpen door de mensen van Modest! Goed bereikbaar en er wordt goed meegedacht. Het allerbelangrijkste vind ik de interactie, snel en direct!

De keuken is vakkundig geplaatst en in een keer goed.

Johan & Loes

Mooi resultaat!

Rated 5 out of 5
26/10/2021

Heel erg bedankt we hebben eindelijk een goed gevoel bij onze prachtige uitgezochte keuken. Wat een geweldige zaak hebben jullie! Jullie denken mee met onze woonsituatie, welke vloer, verlichtingsadvies en verdere inrichting. De keuken is door absolute professionals geïnstalleerd, met als resultaat een keuken waar we iedere dag nog kwijlend van staan te genieten!

Bert en Anne

Good honest professional service

Rated 4 out of 5
18/08/2021

We have had 2 kitchens installed by Modest Arnhem. The kitchen installations could not have been easier- great surveyor who measured and overcame problems and ensured that at the installation itself there were no problems- at all! The team were well trained, polite and willing to do more to ensure a good job. Both our kitchens were good value for money and we would use the company again.

The Gaggenau built-in appliances installation was more problematic because of it’s difficulty but the customer service was exceptional. I wish I had asked for a second winecooler because the one we got is too small. The company clearly wants to offer a good honest professional service which is so refreshing!

We would recommend Modest Arnhem.

Elizabeth

Antwoord van Modest

Dear Elizabeth,

We have sent you a offer for a second Gaggenau winecooler. We can add these to your kitchen. We hope to be able to install the extra winecooler in your kitchen soon.

Zeker tevreden over Modest aan het Willemsplein

Rated 5 out of 5
02/08/2021

Zeer tevreden over de orderverwerking, levering en de montage. Ondanks de goede zorg zijn er kleine beschadigingen waarvan ik al weet dat dit na de vakantie door Modest zal worden opgelost. Communicatie is duidelijk en adequaat. Ook hebben ze uit zich zelf geregeld dat de deur voor de wijnklimaatkoeling met latere levering op de dag van montage apart werd geleverd en gemonteerd.

B. van Aalst

Zeer prettige ervaring

Rated 5 out of 5
31/05/2021

Hoogwaardige zaak, gelukkig zonder poeha. Goede informatie en niet opdringerig. Plaatsing bijzonder netjes, Er was lichte schade die door installateur zelf is geconstateerd en is vakkundig vervangen. Een aanrader.

Peter

Excellent service!

Rated 5 out of 5
08/05/2021

Our kitchen is simply wonderful and we love it .The Kitchen Designers of Modest did an excellent job from start to finish and everything is finished to a very high degree .We can’t thank them enough for giving us a dream kitchen so a million thanks!

Steven & Kate

Perfecte uitvoering

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Wij hebben in Arnhem een nieuwe Modestkitchen gekocht en zijn daar weer dik tevreden over. Onze vorige keuken was ook een Modest van 25 jaar oud en heeft ons veel plezier gebracht. Vanaf het eerste contact met de begeleider tot en met de oplevering door de monteurs is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project. Het leidingschema was duidelijk en is door onze aannemer uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen omdat een Modestkitchen van nu meer apparatuur heeft maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minutieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. Ook de mensen van Modest aan de telefoon waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb zo weer een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen.

John en Marjolijn uit Hoogeveen

Een vakman die ervoor gezorgd heeft dat de keuken prima op zijn plek staat!

Rated 4 out of 5
09/04/2021

De keuken ziet er prachtig uit.

Dit ligt op de eerste plaats aan de keuken en op de tweede aan de ruimte waarin hij staat.

De nieuwe deur en het schap zien we graag tegemoet.

Tot slot de opmerking dat we buitengewoon tevreden zijn over de monteur. Een rustig en plezierige vakman die ervoor gezorgd heeft dat de keuken prima op zijn plek staat.

Hans uit Bavel

Goede reacties van vrienden en bekenden.

Rated 4 out of 5
22/03/2021

Fantastisch bedankt voor de levering van deze bijzondere mooie keuken. Heel veel goede reacties van vrienden en bekenden. Veel succes met jullie bedrijf de kras is weg.

Jan uit Rhenen

Goed geplaatst en er valt niets op aan te merken

Rated 4 out of 5
19/02/2021

Wij zijn super tevreden over Modest. Het 3D ontwerp wat er is gemaakt komt helemaal overheen met de keuken die nu geplaatst is. Ook vinden de service top! i.v.m. een nieuwbouwsituatie was het voor ons lastig om een datum/ week vast te zetten om de keuken te plaatsten. Toen we te horen kregen dat wij de sleutels van het huis eerder kregen was Modest flexibel. En is onze keuken gelijk de eerste week geplaatst nadat we de sleutels hadden gekregen. De keuken is in een keer goed geplaatst en er valt niets op aan te merken.

Groetjes van Netty

Bedankt!

Rated 3 out of 5
13/01/2021

Half 2020 een keuken laten plaatsen door Modest. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspannen en gezellige sfeer uit kunnen samenstellen. Daar waar nodig wordt je geadviseerd en aanpassingen in de offerte kunnen via Email. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschema’s, inmeten… alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk… past alles perfect tot op de millimeter nauwkeurig en alles was in één keer goed geleverd. En nu een half jaar later realiseer ik me dat ik een dijk van een keuken heb die veel fijner in het gebruik is dan de vorige keuken. De zitplaatsen aan het eiland hebben mij veel gezellige avonden bezorgt met vrienden.

Kees uit Rotterdam

Mooie keuken waarop we kunnen thuiswerken

Rated 4 out of 5
16/12/2020

Eind 2019 kochten wij bij Modest een nieuwe keuken. De adviseur van Modest heeft hierin echt meegedacht en het resultaat is dan ook een opmaat geleverde keuken met een grote tafelblad om op thuis te werken. Het inmeten werd gedaan door een heel vriendelijke en ter zake kundige man die direct in contact stond met onze architect. De plaatsing van de keuken was zelfs een dag eerder klaar waardoor andere werkers aansluitend terecht konden, waar we erg blij mee waren mede gezien door de toenemende onzekerheid vanwege het corona virus. De aflevering ging ook allemaal perfect en precies op tijd. Hele fijne monteur waarvan je kunt zeggen dat hij precies wist wat hij moest doen. Kortom alles is naar wens geregeld bij Modest. Wij zullen daarom Modest altijd adviseren.

Ten Dam

Keurig geplaatst maar nog niet helemaal klaar

Rated 4 out of 5
14/09/2020

We hebben een keuken gekocht bij Modest keukens in mei 2019 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en de 400-serie van Gaggenau ) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes willen we nog anders en zijn inmiddels bijbesteld. Topbedrijf met hoogwaardige producten!

Joop en Janny uit Bodegraven

Mooie keuken en perfecte levering.

Rated 5 out of 5
31/07/2020

Heel prettig in de communicatie en goed advies. Ik zou zeker weer kopen.

Brenda Den haag

Super service

Rated 5 out of 5
04/07/2020

Snelle reactie,fijne communicatie,goeie service

Marie-Jose Roeselare

Goede service en goed behandeld.

Rated 5 out of 5
14/03/2020

Deskundig en persoonlijk contact.

Een goede begeleiding door adviseur.

Kwaliteit en nazorg van een hoog niveau.

Uitermate tevreden met onze keuken.

Klaas uit Groningen

Service en Eerlijkheid voert de boventoon.

Rated 5 out of 5
13/03/2020

Wij hebben bij de keukenarchitect van Modest de indruk gekregen dat de wensen van de klant altijd voorop staan. Service, eerlijkheid en duidelijkheid voert bij Modest de boventoon. Het meedenken met de wensen van de klant doen ze uitmuntend.

Het resultaat van onze mooie keuken overtreft onze verwachtingen! Ook de monteur was een zeer kundige vakman. Een heel rustige en perfectionistische man.

Ton uit Zeist

Het is een geweldige keuken geworden met ontzettend mooie apparaten

Rated 5 out of 5
05/03/2020

Geweldig

Truus

Mooie showroomkeuken en perfect geleverd

Rated 4 out of 5
03/03/2020

We hebben een zeer mooie showroomkeuken gekocht. Ivm verbouwing kon de showroomkeuken na aankoop blijven staan tot dat hij geplaatst kon worden.

Monteurs waren zeer beleefd en leverde in een snel tempo kwaliteit en uitleg.

De prijzen van extra onderdelen en besteklade zijn erg hoog.

Wendy uit Heemskerk

Antwoord van Modest

Showrooms keukens worden voor één derde van de waarde verkocht. We kunnen ons voorstellen dat de prijzen voor de extra onderdelen daardoor uit verband lijken omdat u hiervoor de normale prijzen heeft betaald. U heeft bijvoorbeeld een eikenhouten handgemaakte bestelindeling gekocht waarvan de prijs valt te verklaren. Desondanks een showroom keuken mag u er vanuit gaan dat u er nog jaren plezier van heeft. U krijgt u zelfs nog garantie net zoals een bij nieuwe Modest keuken.

Wij zijn zeer positief!

Rated 5 out of 5
08/12/2019

Het geheel is vanaf de het moment met de verkoper/behandelaar tot oplevering tot in de puntjes geregeld. Ze zijn klantvriendelijk en men geeft niet alleen het gevoel dat men serieus genomen wordt, het is ook echt zo. Er is veel kennis aanwezig waardoor je direct informatie krijgt waarnaar je vraagt. Chapeau! Wij zijn er heel blij mee!

Martin uit Goirle

Ik ben super blij met het gehele verloop door hen.

Rated 5 out of 5
08/12/2019

Ik wil mijn complimenten geven voor de wijze waarop de verkoop en begeleiding heeft plaats gevonden. Door omstandigheden hebben we de opstelling 5 keer gewijzigd. Niets was hen teveel en met veel plezier werden de tekeningen en omschrijvingen door de project begeleider aangepast. Ik wil mijn complimenten geven voor waarop de levering heeft plaatsgevonden. Alles compleet en in één keer correct. De chauffeur is een aardige vent die niet te beroerd was om mee te denken en te sjouwen om alles op zijn plek te krijgen. Het was een hele klus om de gehele keuken op de tweede etage te krijgen. De monteur: wat een gouden kracht! Netjes, correct en bovenal een vakman! Hij heeft onze keuken met veel aandacht en betrokkenheid gemonteerd. Ik heb hem persoonlijk laten weten dat ik blij met hem ben, en ik wil het jou als werkgever dat ook graag laten weten.

Petra uit Rotterdam

Antwoord van Modest

Beste Petra,

Hartelijk dank voor de mooie complimenten en we zullen de monteur en de chauffeur hiervan op de hoogte brengen.

Veel plezier met de nieuwe keuken.

Deuk in deurtje

Rated 3 out of 5
11/11/2019

Wij zijn niet heel tevreden. De keukens is vlot en correct verlopen vanaf het moment dat wij de toonzaal bezochten tot de levering en plaatsing.

Na de plaatsing hebben wij echter gemerkt dat er een (klein) deuk was op een deurtje. Wij hebben dit aan hen gemeld, Pas 10 weken later kwam hun monteur de deur vervangen. Voor een professionele organisatie mag je toch wat meer snelheid verwachten.

Pierre uit Rumst

Antwoord van Modest

Beste Pierre,

Een modest keuken wordt speciaal voor u geproduceerd nadat deze besteld is. Dat geld ook voor onderdelen die naderhand nogmaals geproduceerd worden. Een deur is daarom helaas niet uit voorraad leverbaar en is voor u op bestelling gemaakt. Door de droogtijden van verschillende laklagen op een deurfront is de levertijd langer dan gebruikelijk. We vinden het vervelend dat het zo is verlopen. Nu de deur vervangen is wensen we u nog veel (kook)plezier toe met uw nieuwe Modest keuken.

We zijn gewoon blij met onze prachtige keuken.

Rated 5 out of 5
07/11/2019

We hebben een schitterende keuken gekocht van Modest die vakkundig aangepast is aan onze wensen. De technische tekeningen waren voor onze eigen aannemer zeer duidelijk. De monteurs waren goed en ook nog eens aardig.

Linda uit Utrecht

Probleem oplossend!

Rated 4 out of 5
22/10/2019

Ze nemen de tijd en denken met je mee. Er is geen druk en transparantie in kosten, probleem oplossend. altijd vriendelijk. Het zou beter geweest zijn als jullie een totaalpakket zouden aanbieden. Dus inclusief leidingen verleggen, dat had voor ons leken de problemen bespaard.

Henk uit Apeldoorn

Antwoord van Modest

Beste Henk,

Hartelijk dan voor de tip en we zullen dit serieus in overweging nemen. We zijn blij te vernemen dat onze tijd en energie om de problemen met de leidingen te oplossen het beoogde resultaat heeft gehad.

We wensen u veel plezier met de nieuwe keuken

Snel opgelost

Rated 5 out of 5
15/10/2019

Krasjes in de spoelbak en meteen hulp bij een probleempje met de vaatwasser, Allemaal heel snel opgelost.

Martin uit Breda

niets negatief

Rated 5 out of 5
12/09/2019

waar ik het meest bang voor was tijdens onze verbouwing…

Is het meeste mee gevallen! Ik kan er niets negatiefs over zeggen!

Een aanrader!

Een negatieve ervaring heb ik niet!

Gerda uit Amsterdam

Kleine puntjes vakkundig opgelost

Rated 4 out of 5
29/08/2019

Het oplossen van slechts kleine puntjes zijn na plaatsing vakkundig opgelost. De organisatie is zeer professioneel.

Er is goed geadviseerd en er waren duidelijke tekeningen voor plaatsing keuken.

Bram Baarn

Prijs van nabestelling viel tegen

Rated 4 out of 5
09/08/2019

Onze keuken is nog niet volledig afgewerkt. Er zijn nog een paar dingetjes bijbesteld. Tot nu toe zijn wij tevreden. Prijsafspraak is goed verlopen alleen de prijs van de nabestelling viel erg tegen.

H.J.A. uit Holten

Antwoord van Modest

Wij hebben u inmiddels een alternatief voorgesteld die voordeliger is maar u wenst toch de nabestelling zo te laten. Nu we de nabestelling onderbouwd hebben begrijpt u de hoogte van de prijs beter.

De nabestelling is nu geleverd en gemonteerd. We hebben u gesproken en u zegt: ” ik ben dik tevreden over het resultaat”.

Professioneel en vaakbekwaam

Rated 5 out of 5
07/08/2019

Het persoonlijk contact en de overlegmomenten waren fijn. Het professioneel advies zijn belangrijke pluspunten. Een correcte en duidelijke factuur. Een goede opvolging van de werken getuigen van vakmanschap. Schadegevallen worden uiterst bekwaam opgevolgd en uitgevoerd.

Kortom, we hebben Modest keukens al aanbevolen bij vrienden.

Betine uit Tenderlo

Parkeren een crime de rest verliep prima

Rated 3 out of 5
22/02/2019

Afspraken goed nagekomen maar geen goede bereikbaarheid. Parkeren is een crime omdat ze midden in de stad van Arnhem zitten. We konden de auto alleen in een dure parkeergarage kwijt en daarna we hebben eerst een half uur moeten zoeken. Eenmaal gevonden kwamen we in een mooi herenhuis met allemaal oude details waarin de keukens zijn opgesteld. De keukens zijn prachtig en we zijn daar als een blok voor gevallen. Omdat we rond etenstijd klaar waren zijn we op aanraden van hun in Arnhem gaan uit eten. Heerlijke Italiaan met een prachtige binnentuin die van ons een goede recensie heeft gehad. Het contact daarna verliep via Email contact wat prima ging. De levering en installatie is prima verlopen maar dat mag je ook gewoon verwachten van een keukenzaak in dit segment.

Kees Jan uit Sint-Michielsgestel

Antwoord van Modest

Beste Kees Jan,

De binnenstad van Arnhem biedt veel mogelijkheden voor een verder verblijf. Daarnaast zijn er steeds meer klanten die ons bezoeken met met de trein waarna ze met 5 minuten lopen er zijn. We bereiden onze klanten goed voor als ze ons met de auto komen bezoeken door ze te wijzen op de parkeer mogelijkheden. Parkeren in Arnhem kan overigens ook gratis. Kijk nog eens op onze contact pagina over het parkeren.

Prima bedrijf

Rated 5 out of 5
14/02/2019

Professioneel, correct, betrouwbaar, beleefd

Arie en Sandra uit Kortenhoef

Het ging niet helemaal goed

Rated 3 out of 5
29/01/2019

Keurig geholpen maar het was wel erg goed op moeten letten dat de bestelling goed was. De aflevering ging goed maar bij de montage bleek dat de verkeerde oven was geleverd. Deze is na enkele weken omgeruild en mochten we niet gebruiken. Omdat de vloer pas later is gelegd konden de plinten nog niet worden gemonteerd. Samen met de oven gemonteerd en daardoor een paar weken zonder plinten gezeten. Al met al niet zo leuk, maar het is goed uitgepraat. Nu alles klaar is bevalt de keuken goed.

Cora uit Rotterdam

Meedenken in creatieve oplossingen

Rated 5 out of 5
04/01/2019

Meedenken in creatieve oplossingen hebben geleid tot een schitterende en praktisch keuken. De kwaliteit van de materialen en Gaggenau apparaten zijn van een hoog niveau. We hebben de keuken nu een paar maanden in gebruik en we zijn nog steeds tevreden.

Sjonnie uit Sint Michiel Curaçao
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote
Quote