De mensen achter Modest

Een product kan nog zo hoogstaand zijn maar valt of staat met de expertise van de mensen achter het product zelf. De mensen die met onze producten werken zijn stuk voor stuk gekwalificeerd door onze interne opleidingen. Zij zijn met hun gekwalificeerde kundigheid in staat om u van dienst te zijn door aan te voelen wat u wenst en daar naar te acteren.

Modest, willemsplein 40, 6811 KD Arnhem

Wat is Modest

Modest Kitchen, Central Park (Manhattan) New York

De prachtige apparaten van Gaggenau zijn niet altijd geschikt om in Europese keukens te bouwen vanwege de afwijkende maten in inches . De meeste van deze apparaten zijn alleen geschikt voor Noord-Amerikaanse afmetingen. Een van ’s werelds grootste keukenfabriek in Löhne (Duitsland) heeft een speciaal programma met kasten voor Gaggenau ontwikkeld, Modest genaamd. Het merk Modest is geschikt voor elk apparaat van Gaggenau, zelfs voor de koelkasten, diepvriezers en wijnkoelingssystemen uit de 400-serie. Voor het bereiken van de kwaliteit zijn Gaggenau Modest keukens uitgerust met sterkere laden en scharnieren. Alle uittrekbare laden bevatten een luxe versie van chroom en glas. Deuren zijn verkrijgbaar met een glaslaag of een hoogglanslak laag.

Vakmanschap door jarenlange ervaring

Wat duidelijk is af te lezen uit onze ontwerpen is dat de mensen hierachter geruim ervaren zijn. Onze eilandkeukens zijn tot in de detail doordacht wat zich uit in een prachtige eenvoud. En nog dagelijks zijn we bezig de ontwerpen te perfectioneren wat door de jaren heen ontwikkeld is om de mooiste uitgebalanceerde ontwerpen te kunnen vervaardigen.