Gaggenau apparatuur

De exclusieve apparaten van Gaggenau worden sinds het jaar 1663 handmatig gebouwd. De toen nog ambachtelijke kachelfornuizen hebben door de eeuwen heen plaats gemaakt voor hoogwaardige apparatuur voor in uw keuken. De innovatie is geïnspireerd door de professionele keuken waardoor er mogelijkheden zoals bijvoorbeeld sous-vide koken bij u thuis mogelijk is gemaakt. De apparaten van Gaggenau onderscheidden zich door het geheel eigen design wat Gaggenau door de eeuwen heen zo uniek heeft gemaakt.

Stel uw eigen koelsysteem samen

Gaggenau bied de koelkast, de vriezer en de wijklimaat kast in verschillende breedtes welke afzonderlijk aan elkaar te koppelen zijn.

De koelkast is in de respectievelijke breedte maten van 61cm, 76.2cm en 91.4cm te leveren.

De vriezer is in de respectievelijke breedte maten van 45.7cm , 61cm en 76.2cm te leveren.

Daarnaast kunnen de vriezers met een interen ijsmachine of een ijsmachine extern in de deur worden geleverd.

De wijnklimaat kasten zijn in de respectievelijke breedte maten van 45.7cm en 61cm te leveren.

Zowel de koel- en vrieskasten als de wijnklimaat kasten hebben een roestvrij stalen binnen bekleding zodat de gewenste temperaturen constanter blijven. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in het interieur zoals glazen legplateau’s in combinatie met de aluminium deurbakken ogen Gaggenau koelsystemen indrukwekkend.

De koelkasten bieden het grootste gemak door vochtregulerende groente laden en een elektrisch in hoogte verstelbare glasplateau.

De gehele serie is optioneel met grepen of met elektrische te openen deuren leverbaar welke door een duw op de deur te openen zijn.

Sous-vide koken

Met de Gaggenau vacumeerlade en stoomoven kunt u op lage temperaturen vis, vlees en groente garen. In het vis en vlees stollen de eiwitten niet waardoor smaken puur en gerechten origineel qua kleur blijven.

Kookplaat elementen combineren

Een teppanyaki, grill, frituurpan, stoompan en verschillende gas- of inductiekookplaten, met Gaggenau maakt u de geheel eigen combinatie naar wens. Geïntegreerd met Gaggenau’s afzuigsysteem is een afzuigkap er boven niet meer nodig.

 

Koffie naar eigen smaak

Een macchiato, cappuccino, koffie verkeerd of een espresso, met de koffiemachine van Gaggenau maakt u moeiteloos deze verschillende dranken.  Na éénmaal de perfecte kop koffie gevonden te hebben dan slaat u deze instellingen op onder uw zelf gekozen naam om daarna er keer op keer van te kunnen genieten. Bij Gaggeau heeft u de keuze om de koffiemachine aan de waterleiding èn ook aan de afvoer aan te kunnen sluiten.

Vaatwasser met Smooth ladensysteem

Gaggenau beschermd uw glazen en servies door een uniek schuifsysteem wat er voor zorgt dat de beweging langzaam verloopt en ten einde gedempt wordt. U kunt voor een extra besteklade aan de bovenzijde kiezen waardoor het mandje kan komen te vervallen. Deze besteklade is in hoogte verstelbaar waardoor er in de laagste stand klein servies in past zoals bijvoorbeeld espresso koffie kopjes.

 

Gaggenau's nieuwe interieur 400 serie koelsysteem

Gaggenau heeft onlangs zijn nieuwe Vario-koeling 400-serie gepresenteerd die vanaf heden in Europa beschikbaar is. Het interieur is opvallend mooi afgewerkt met antraciete elementen gecombineerd met melkglas. De deuren kunnen naar wens worden ingesteld met een push-to-open systeem waarmee de deur opent door een lichte duw.

Nieuw in de wijnklimaatkast is de verlichting die in 5 lichtscenario’s in te stellen is.

Wat maakt Gaggenau uniek?

Bekijk de film waarin Brody uitlegt wat het verschil is van Gaggenau (Engels gesproken)